IZMIR

Akrilik Spor Sahaları Zemin Kaplama
X

Akrilik Spor Sahaları

Acrylic Resurfacer %100 akrilik özelliği taşıyan, asfalt zemindeki bozuklukları düzeltmek ve asfaltı her türlü hava şartlarından korumak için yapılır. Silis kum ile karıştırılarak uygulanan, beton veya asfalt zeminlere uygulanan tek kompenantlı su bazlı likit ITF onaylı akrilik spor zemin kaplaması. Çok amaçlı sahalarda ve tenis kortlarında kullanılan sistemdir. Bu sistem diğer sistemlere nazaran daha ekonomik olması nedeniyle tercih edilen sistemlerden birisidir. UV ışınları, yağmur ve ısıya karşı dirençli bir üründür. Tenis kort sisteminin veya asfalt zeminin üzerine ve pürüz giderici Cushion sisteminin verimliliğini artırmak amacı ile kademe kademe kullanılarak akrilik yüzeylerin tekrar Resurfacer ile, tenis kort boyası ile kaplama öncesi astar olarak kullanılabilir.

Tenis kort sisteminin veya asfalt zeminin üzerine ve pürüz giderici Cushion sisteminin verimliliğini artırmak amacı ile kademe kademe kullanılarak akrilik yüzeylerin tekrar Resurfacer ile, tenis kort boyası ile kaplama öncesi astar olarak kullanılabilir.

Uygulama Sıcaklığı

14'C Düşük sıcaklık veya yüksek nem kuruma zamanını arttırır. 
Maksimum yüzey sıcaklığı 60'C olmalıdır.

Cushion

Önce asfalt zemin basınçlı su ve hava kompresörü (blower) ile toz ve kirlerden temizlenir. Malzemeyi uygulamak için saha hazır hale getirilir. Temizlenen yüzeye dolgu malzemesi 1 kat (Acrylic Resurfucer) ve pürüz giderme uygulanır. 2 Kat kauçuk esaslı yastık malzeme Cushion uygulanır. 3 kat oyun alanı, 3 kat oyun alanı dışına elastiki akrilik, tenis kortu elastiki SPORTMASTER renk katları atılıp oyun çizgileri ile teslim edilir. 

Toplam kat sayısı 6 dır.

 Kullanım Alanları

 Açık kapalı Tenis kortları , Çok amaçlı spor sahaları.

       


EPOKS INSAAT