IZMIR

Epoksi Boya
X

Epoksi Boya

Çift komponentli kürlenme sonucunda sertleşen sonkat boyadır. Kimyasal maddelere ve hidrolik yağlara karşı mukavemet gösterir, epoksi tiner ile inceltilir. İyi temizlenmiş bir metal yüzeyde epoksi astar uygulamasının sonucunda epoksi sonkatla çok iyi yüzeyler elde edilir. 

Solventli Epoksi Boya

Epoksi reçine esaslı, poliamid sertleştiricili, çift komponentli solvent içeren parlak son kat boyadır.  

Solventsiz Epoksi Boya

İçeriğinde solvent bulunmayan iki bileşenli epoksi boyadır. Su borusu, içme suyu nakil ve depolamaya uygun bir kaplama malzemesidir. Epoksi Arakat BoyaYüksek film kalınlığında hem astar hem de son kat olarak uygulanabilen yüzey toleranslı epoksi boyadır. Tuzlu ve tatlı suya karşı mükemmel koruma sağlar.

Epoksi Sonkat Boya

Çift komponentli epoksi reçine esaslı ,parlak bir son kat boyadır. Yüksek kimyasal ve mekanik dayanıklılığa sahip,sert,parlak ve kaygan bir yüzey oluşturan, temizlenmesi kolay,bakteri barındırmayan parlak son kat bir boyadır.

 Epoksi Hastane Boyası

Hijyenik ve antikakteriyal ortamların oluşturulmasında epoksi kaplama çok mükemmel sonuçları vermektedir. Hastahaneler ve özellikle ameliyathaneler zorunlu olarak epoksi kaplama yaptırmaktadırlar. Hastane zeminlerinde hijyenik ve kullanışlı ortamlar sunar.

       


EPOKS INSAAT